Over Stone World

”Een onverklaarbare liefde voor edelstenen en mineralen ontstond toen Colin als 11-jarig jongetje een krat met stenen op Koningsdag mocht verkopen. Met de opbrengst kocht hij nieuwe stenen. Hij vroeg zich al snel af hoe hij deze liefde en passie met anderen kon delen. Hij wilde mensen graag laten ervaren wat deze bijzondere stenen kunnen betekenen. En dus volgde hij zijn dromen, door Stone World op te zetten. De oude bibliotheek in Borne werd omgetoverd tot een edelsteen ‘walhalla’. De meest prachtige edelstenen en mineralen konden hier bewonderd worden. 

In 2012 werd het huurcontract opgezegd, en moest Stone World de oude locatie verlaten. Colin ging niet bij de pakken neer zitten, maar koos ervoor te gaan reizen en zo inspiratie op te doen. Hij vertaalde deze inspiratie door Stone World op te pakken in een ander pand. Hier werden de stenen niet alleen tentoongesteld, maar konden ook worden meegenomen naar huis. Colin’s wens om meer mensen te inspireren, verbinden en te laten genieten van alle prachtige stenen kwam op deze manier tot vervulling.

Vanaf het begin, is passie Stone World’s grootste drijfveer geweest én dat is nu nog steeds zo. Steeds weer nieuwe, mooie en fijne producten en diensten ontwikkelen, vernieuwing brengen en dit verpakken in een hedendaagse lifestyle, is de intentie van Stone World. Hierbij laten ze ieder de passie en liefde voelen waar zij voor staan. Stone World wil laten ervaren dat stenen een rijke toevoeging kunnen zijn op een lifestyle met bewustwording én op deze manier een extra dimensie in het leven brengen.” 

 

Team Stone World

Options

X